Priser: Ekskl. MVA  
  • Inkl. MVA
  • Ekskl. MVA
  • Både

Avtakbar pullert med bakkesokkel & triangellås (Ø60-108mm)

Avtakbar pullert med bakkesokkel & triangellås (Ø60-108mm)

Tilgjengelighet: 3-4 uker

SKU: BOLL-LTMSTL-60-108

kr 694,00

En pullert i galvanisert stål - her i mobilvariant for enkel demontering ved behov for innkjøring av ambulanse eller annen trafikk med tilhørighet. Her i modell med låseanordning i form av en triangellås samt montering med nedsenkbar sokkel.En avtakbar stålpullert forberedt for lås ved hjelp av en hengelås. Pullerten kan løftes enkelt ved behov for eksempel ved tilfeldig transitt av kjøretøy. Pullerten er laget i galvanisert stål og monteres gjennom nedstøping av bakkesokkel. Pullerten er rund og finnes i dimensjon på 60 mm og opp til 108 mm. I tillegg til sinkfargede & rød/hvite kan du få pullertene farget i valgfri RAL-farge mot en ekstra kostnad. Be om et tilbud for ønsket farge.


Produktbeskrivelse

Detaljer

Marksockel för nedgjutning i betong

 

Ø60-76mm

Marksockel som passar pollare i dimension 60-76mm. Höjd på marksockeln är 400mm och gjuts ner. (medföljer utan kostnad)

Ø89-108mm

Marksockel som passar pollare i dimension 89-108mm. Höjd på marksockeln är 500mm och gjuts ner. (medföljer utan kostnad)

Bakkesokkel

Bakkesokkel for nedstøping i betong

Ø60-76 mm

Bakkesokkel som passer alle pullerter i dimensjon fra 60-76 mm. Høyde på bakkesokkelen er 400 mm og støpes ned. (inkludert uten ekstra kostnad)

Ø70x70 mm

Bakkesokkel som passer firkantede pullerter i dimensjon 70 mm. Høyde på bakkesokkelen er 500 mm og støpes ned. (inkludert uten ekstra kostnad)

Dokument

 

Vanlige spørsmål

Spørsmål om produktet

Det finnes ingen spørsmål om dette produktet. Lurer du på noe? Send ditt spørsmål via Spørsmål-knappen til høyre.