Priser: Ekskl. MVA  
 • Inkl. MVA
 • Ekskl. MVA
 • Både

Vanlige spørsmål

Retur og Åpent kjøp

 • Åpent kjøp og angrerett i 14 dager

  Du som er kunde hos oss i Snelden Gruppen AB har 14 dagers åpent kjøp/angrerett. Åpent kjøp og angrerett gjelden ikke for spesialbestilte varer* Du har rett til å åpne forpakningen og undersøke varen i den grad det er nødvendig for å se om du er fornøyd med den. Varen må være i uendret tilstand for at du skal kunne angre kjøpet. Eventuelt tilbehør skal også være med returen samt opprinnelig emballasje til Snelder Gruppen AB.

  *For eksempel trykk eller måltilpassede varer.

  Om du angrer på din bestilling eller deler av den og ønsker å returnere, gjøres dette på egen bekostning.

  Retur

  Ved retur står du for risikoen hvis produktet skades når den fraktes tilbake til oss, se derfor til at varen er godt innpakket i dens originalemballasje. Ved retur anbefaler vi deg å bruke transportemballasje for å gi produktet ekstra beskyttelse. Varen skal være komplett, noe som innebærer alt av tilbehør, bruksanvisning osv skal være med i returen.

  Hvordan returnerer jeg min vare?

  Kontakt vår kundeservice for å få en returfraktseddel. Ytterligere instruksjoner for hvordan du gjør det blir tilsendt sammen med returfraktseddelen. Snelder Gruppen AB vil ikke hente ut pakker mot oppkrav.

  Tilbakebetaling

  En tilbakebetaling/kreditering vil primært bli utbetalt til den opprinnelige betalingsmåten, noe som skjer innen 14 arbeidsdager fra vi har mottatt og godkjent din retur.