Priser: Ekskl. MVA  
 • Inkl. MVA
 • Ekskl. MVA
 • Både

Beltrac Outdoor (3,7m bånd)

Beltrac Outdoor (3,7m bånd)

SKU: 3-800

Beltrac Outdoor er en stolpe i plast og passer godt til utendørsbruk. Rask og fleksibel avsperring. Høy signalfunksjon. Velg mellom en fot i slitesterk gummi eller en lettere variant som fylles med vann (cirka 8 liter vann) for å få sin stabilitet. Avsperringsstolpen utmerker seg gjennom at den er lett og effektiv å bruke - dra bare sikkerhetsbåndet ut av stolpen og fest det på en annen stolpe eller i et veggfeste. Inne- og utendørsbruk.


Finnes det informasjonsskilt som kan festes oppå stolpen??
Ja, blant tilbehøret til Outdoor finner du våre informasjonsskilt i A4 eller A3 format. Velg mellom stående eller liggende. Mer informasjon finner du her: 
Jeg ønsker å feste båndet på en vegg, hvordan finner jeg et veggfeste?
Du finner våre veggfester her: 

Produktoversikt

Tilgjengelighet: 13-17 dager

kr 1 089,00 Eks. MVA
Vennligst velg fra alternativene nedenfor:

Produktbeskrivelse

Detaljer

 • Dette avsperringssystemet er spesielt praktisk når det for eksempel skal omstruktureres på lageret eller ved tilfeldig avsperring under ombygging.
 • Beltrac Outdoor er en robust avsperringsstolpe som leveres med 3,7 meter rullebånd.
 • Stolpen er laget i plast og passer godt til utendørsbruk.
 • Velg mellom en fot i slitesterk gummi eller en lettere variant som fylles med vann (cirka 8 liter vann) for å få sin stabilitet. Det uttrekkbare avsperringsbåndet festes enkelt på en annen stolpe, alternativt på en vegg med hjelp av ett veggfeste som kan kjøpes separat her
 • Rullebåndets bredde er 50 mm Outdoor kan festes med ytterligere et bånd. Vekt cirka: 8 kg Høyde: 970 mm Materiale: PVC Base: Gummi eller hul plast som fylles med vann. Fot: Ø 380 mm Inne- og utendørsbruk Last ned monteringsveiledning her

Belt Features & Options

Widest Choice Available

FlexiBarrier belt cassette offers slow retract brake, belt lock, and universal belt end as standard features.

Båndavslutning

 • Alle Beltrac sine produkter leveres med standard båndavslutning. Hvis du er på utkikk etter noe spesielt, eså har vi følgende alternativer:

Solid gummibase

Fördelar med Beltrac Stolpar

Farger på bånd

Farger på bånd, standard

Intensive, livlige farger på båndene hjelper deg å løfte ditt varemerke. Vi kan tilby 15 ulike standardfarger, samt to standardmeldinger på båndene. Båndene er produsert av tett vevd polyester, noe som perfekt for tung belastning.

Trykk på båndene

Skreddersydde bånd

Uansett om du trenger 1 eller 1000 bånd, så kan vår interne grafikkavdeling skreddersy grafikken på båndene dine ved hjelp av avansert teknikk for digitale trykk.

4-vegskobling

4-vegs bånd-kobling

Det patenterte designet hos Beltrac tilbyr et uttrekkbart bånd og 3 mottakerfester på bare en stolpe, noe som muliggjør maksimal fleksibilitet muliggjør ultimat fleksibilitet och tilpasningsevne når du ordner køene dine eller lager hindringer.

Patentert båndmekanisme

Langsom returmekanisme på båndene

Den langsomme bremseretur-mekanismen på Beltrac har høy rotasjonsdemping for å muliggjøre kontrollert tilbaketrekking av beltet om og om igjen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Farge Yellow; Red; Black
Farge på belte Svart/gult belte; Neongult belte; Rødt/hvitt belte; Rødt belte; Svart belte; Avtrykk på belte
Høyde 1000 mm
Vekt 10.0000
Båndlengde 2.3m; 3.7m

Dokument

 

Vanlige spørsmål

Spørsmål om produktet

 • Hvordan fester jeg sperrebåndet?

  Det uttrekkbare sperrebåndet festes enkelt på en annen stolpe alternativt på vegg ved hjelp av et veggfeste som kan kjøpes separat her.