Priser: Ekskl. MVA  
  • Inkl. MVA
  • Ekskl. MVA
  • Både

Om Oss

Avsperringer.no er en del av Snelder Gruppen AB. Vi er representanter for den tyske Via guide på det nordiske markedet. Via Guide GmbH ble grunnlagt i 2004 som et joint venture med den amerikanske American Enterprise Lavi Industries. Via Guide er et datterselskap av den tyske Julius Cronenberg gruppen, en familie-eid selskap som ble grunnlagt for mer enn 300år siden. Via guide ligger i Tysklands største industriområde, der produksjonsforholdene er optimale. Stor produksjonskunnskap, kombinert med innovasjon og produktutvikling er noe som du er garantert når du handler med kvalitetsprodukter "Made in Germany"


Med vår egen produksjon og produktutvikling, er det mulig for oss å tilby våre kunder teknologisk avanserte og velprøvde løsninger. Dette inkluderer også skreddersydde løsninger. Vi gir 3års funksjonsgaranti på alle produkter fra Via Guide. Vennligst last Viaguides produktkatalog her.

Vi leverer et bredt utvalg av tradisjonelle og moderne løsninger for å styre og sperre av. Hos oss kan du kjøpe avsperringsbånd, avsperringsstolper, köordningssystem og veggkassetter .

Du kontakter oss lettest på telefon 23 96 18 38, e-post info@avsperringer.no eller gjennom kontaktskjemaet under.

Snelder Gruppen AB
c/o Athene VAT Services AS
Postboks 4691 Nydalen
0405 OSLO
Org.nr: NO 917 088 799

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

* Obligatoriske felt