Priser: Ekskl. MVA  
  • Inkl. MVA
  • Ekskl. MVA
  • Både

Bestilling
Du kan kontakte oss og bestille gjennom avsperringer.no, telefon eller e-post

Telefon
+4723961838

E-post
info@avsperringer.no

Adresse
Snelder Gruppen AB
Stora Åvägen 21
436 34 Askim
Sverige


Hva skjer når jeg legger en bestilling?
Når du legger en bestilling hos oss, vil du alltid få en bekreftelse fra oss via e-post innen én virkedag, hvor du vil se den beregnede leveringstiden for bestillingen og kontaktinformasjon til din selger. Husk å dobbeltsjekke at all informasjon er korrekt.
Kredittvurdering
Vi gjør alltid en kredittsjekk før vi aksepterer bestillingen. Blir den ikke godkjent, kommer vi kontakte deg og du får isteden mulighet for forskuddsbetalning.

Hvordan betaler jeg og hva koster det?
Våre priser vises alltid eksklusive mva

Frakt
Frakt inkludert eventuelle emballasjekostnader vises direkte i handlekurven på avsperringer.no. Våre fraktprisr gjelder for kunder i Norge. Minsteprisen for frakt er 190: -. For forsendelser utenfor Norge, ta kontakt med en av våre selgere.

Betalingsmåter
Hos oss kan du betale med faktura, Paypal eller forskuddsbetaling

Faktura
Ved fakturakjøp gjeller 30 dagers betalingstid. Leverte varer tilhører Avsperringer.no helt til de er betalt fullt ut. Salgsvilkår følger bransjerekommendasjonene i NL-09

Forsinkelsesrente
Forsinkelsesrenten er enligt renteloven 1975:635 gjeldende referensrente med ett tillegg på 8 prosentenheter

Når og hvordan får jeg min vare?

Leveringstid
Våre artikler er produsert på bestilling og leveringstiden er ca 14 dager. Våre leveringstider gjelder for levering i Norge. For leveranser utenfor Sverige bes du kontakte en av våre selgere.

Leveringstid
Vi leverer hver produkt så fort vi kan, hvilket gjør at din bestilling kan komme til å deles opp i flere leveringer
Vi anvender oss av DPD for å sikre at varene kommer trygt fram til deg i tide. Levering skjer på hverdager 08:00 til 17:00. Leveringen gjøres til gatenivå, men selvfølgelig kan vi hjelpe deg med å bære. Kontakt en av våre selgere eller angi dette i din bestilling, så hjelper vi deg med dette mot et gebyr.
Vi bruker de generelle leveringsvilkårene i henhold til bransjeanbefalingene i NL09.
Om du har eget transporteringsavtale med en annen transportør som du heller vil bruke, så skriv det på din bestilling
Varsling om gods
Varsling er en tilleggstjeneste du som kund kan velge for å få transportøren til å kontakte deg og komme overens om leveringsdag
Det finns tre forskjellige varslingsmetoder:
1 SMS - Bare om det finns et mobiltelefonnummer
2 - Mottakeren får en SMS med en foreslått dato. Hvis mottakeren er fornøyd med leveringsdatoen svarer mottakeren med en OK på den mottatte SMS senest klokken 19.00 samme dag.
3 - Hvis dato og klokkeslett ikke passer må mottakeren ringe transportøren og bestemme ny levering eller plukke opp på terminalen.
4 Fasttelefon - Bare om de ikke finns mobilnummer
5 Brev - Om mottakeren ikke kan nås kommer det automatiskt sendes et brev til mottakeren
For leverering til privatperson er varslingstjenesten obligatorisk
Transportforsikring
Alle produkter som sendes med Avsparrningsprodukter.se;s transportfirma er forsikret. Dersom du selv arrangerer transporten må du også selv sørge for forsikring av varene under transport.

Hva skal jeg tenke på når jeg mottar min bestilling?

Kontrollere alltid dine varer.
Når du får dine varer fra oss er det veldig viktig at du sjekker varene før du signerer fraktbrevet. Synlige skader må noteres på fraktbrevet umiddelbart ved leveringen for å få erstatning eller ny vare.
Skjult skade må rapporteres så fort som mulig, men senest innen syv dager etter levering for at erstatning fra transportselskapet skal gjelde, etter den tiden forsvinner alle muligheter for erstattning. Dersom transporten har foregått i din egen regi, ta kontakt med din transportør og rapporter skaden selv.

Hvem kontakter jeg hvis noe ikke går som det skal?

Transportskader
Hvis noe er blitt skadet under transport, vennligst kontakt oss så vi kan hjelpe deg. Se også ovenfor, kontroller alltid dine varer ved levering.

Garantier 
Våre produkter har en 3 års garanti for funksjons- og produksjonsfeil. Garantien gjelder for normal bruk.

Åpent Kjøp
Du har rett til at innen én uke returnere varen i ubrukt stand og i originalemballasjen. Når du kjøper større mengder anbefales det å først bestille en prøve. Returrett gjelder bare på vårt vanlige sortiment, og derfor ikke for spesialbestilte produkter. Kontakt alltid oss på telefon (23 96 18 38) eller mail (info@avsperringer.no) for videre instruksjoner før du returnerer varen. Du som kjøper står for frakten vid returer.

Hva mer burde jeg vite?

Ansvarsfraskrivelse  
Avsperringer.no er ikke ansvarlig for såkalte indirekte skader, for eksempel tap av inntekt, kostbare ekstrautgifter eller skade på annet enn de leverte varene.

Forbehold  
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, for eksempel pris eller annen informasjon. På grunn av trykketeknikken kan det også være vanskelig å angi nøyaktige nyanser på farger på produktene i katalogen.
Vi forbeholder oss retten til prisendringer og konstruksjonsendringer og forbeholder om feil utenfor vår kontroll.

Leveringsforsinkelser
Ved leveringsforsinkelser har du som kund mulighet for å anullere bestillingen. Ethvert tap av inntekter knyttet til forsinkelsen kommer ikke å kompenseres.


Rabatter og tilbud
Vi har kontinuerlige produktkampanjer og andre tilbud. Disse kampanjer og tilbud gjelder hver for seg. Eventuelle rabatt- eller kampanjekoder kan brukes på vårt standardsortiment og våre ordinarie priser.