Priser: Ekskl. MVA  
  • Inkl. MVA
  • Ekskl. MVA
  • Både

Beltrac Pure (2m bånd)

Beltrac Pure (2m bånd)

SKU: 3-918

Velg mellom svart eller (matt) silver. Avsperringsbånd på 2 meter. Det er feste for innkommende bånd på tre steder, noe som gir maksimal fleksibilitet i avgrensning. Base i en del som er motstandsdyktig mot riper, med en diameter på bare 320 mm. Lett å holde rent. Hvordan fester jeg avsperringsbåndet? Det uttrekkbare avsperringsbåndet festes enkelt på en annen Beltrac stolpe, alternativt på en vegg med hjelp av et veggfeste som kan kjøpes separat her

Produktoversikt

Tilgjengelighet: 1-2 dager

kr 1 089,00 Eks. MVA
Vennligst velg fra alternativene nedenfor:

Produktbeskrivelse

Detaljer

Belt Features & Options

Widest Choice Available

FlexiBarrier belt cassette offers slow retract brake, belt lock, and universal belt end as standard features.

Båndavslutning

  • Alle Beltrac sine produkter leveres med standard båndavslutning. Hvis du er på utkikk etter noe spesielt, eså har vi følgende alternativer:

Fördelar med Beltrac Stolpar

Farger på bånd

Farger på bånd, standard

Intensive, livlige farger på båndene hjelper deg å løfte ditt varemerke. Vi kan tilby 15 ulike standardfarger, samt to standardmeldinger på båndene. Båndene er produsert av tett vevd polyester, noe som perfekt for tung belastning.

Trykk på båndene

Skreddersydde bånd

Uansett om du trenger 1 eller 1000 bånd, så kan vår interne grafikkavdeling skreddersy grafikken på båndene dine ved hjelp av avansert teknikk for digitale trykk.

4-vegskobling

4-vegs bånd-kobling

Det patenterte designet hos Beltrac tilbyr et uttrekkbart bånd og 3 mottakerfester på bare en stolpe, noe som muliggjør maksimal fleksibilitet muliggjør ultimat fleksibilitet och tilpasningsevne når du ordner køene dine eller lager hindringer.

Patentert båndmekanisme

Langsom returmekanisme på båndene

Den langsomme bremseretur-mekanismen på Beltrac har høy rotasjonsdemping for å muliggjøre kontrollert tilbaketrekking av beltet om og om igjen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Farge Silver; Black
Farge på belte Svart belte; Rødt belte; Blått belte; Svart/gult belte; Neongult belte; Rødt/hvitt belte
Høyde 1000 mm
Vekt 10.0000
Båndlengde 2.3m

Dokument

 

Vanlige spørsmål

Spørsmål om produktet

  • Hvordan fester jeg sperrebåndet?

    Det uttrekkbare sperrebåndet festes enkelt på en annen stolpe alternativt på vegg ved hjelp av et veggfeste som kan kjøpes separat her.